verzilvering kortingsbon

Het Amerikaanse bedrijf krijgt maximaal 5 maanden de tijd om de aanbevelingen van de consumentenautoriteit op te volgen. Wanneer uw bestelling niet op voorraad is wordt er contact met u opgenomen over de levertijd. The coupon codes will adjust your order total. Dat meldt de Consumentenautoriteit dinsdag, nadat de toezichthouder diverse 'onregelmatigheden' had geconstateerd bij de website. Een kortingscode kan nooit in combinatie met andere acties gebruikt worden. Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Ook wijnen uit Bulgarije, Zuid-Afrika, Australi, Oostenrijk, Portugal, Turkije, Tunesi en Nieuw-Zeeland.

Acties en kortingscodesverzilvering kortingsbon

De minimale besteding bedraagt 70,-, er wordt geen restitutie verleend, verzendkosten 5,95 vanaf 120,- gratis levering 1 Wijn Waardebon per klant/adres/emailadres. Wanneer een product onverhoopt niet meer leverbaar is, wordt er contact met u opgenomen en u eventueel een alternatief aangeboden. Nl Promo codes in October 2018 Save 10 to 90 Off discount and get promo code or korting schoenenwinkel another free shipping code that works at! Check out our promotional codes including 7 coupon codes, discount codes have been used since yesterday. Geef je geur- en smaakzintuigen de kost met deze 35 voucher van, proost! Bestellingen plaatst u per doos van 6 flessen. Bekijk voor meer informatie onze. Groupon heeft toegezegd bedrijven zo nodig aan te spreken op de Nederlandse consumentenregels. Wijn waardebon geldig van t/m 3-6-2014. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van PlusOnline relevante aanbiedingen van PlusOnline te doen.

Verzilvering "Groupon is verantwoordelijk voor de levering en verzilvering van haar kortingsbon, en het correct informeren van de klant stelt de consumentenwaakhond.
Groupon is volgens de toezichthouder ook verantwoordelijk voor de kwaliteit en de levering van zijn dienst of product aan de klant.
Als voucher kunnen naar mijn mening bijvoorbeeld een cadeaubon, een specifieke kortingsbon, air miles, en telefoonkaarten worden aangemerkt.
3.2.2 Wat wordt niet verstaan onder een voucher?
Instrumenten die meer als doel hebben betalingen te verrichten voor het aanschaffen van producten, zijn geen vouchers23.