zoo amersfoort korting

en dieren spotten houdt. Openingstijden 2018 1 januari t/m 24 maart -.00 uur tot.00 uur 25 maart t/m 28 oktober -.00 uur tot.00 uur 29 oktober t/m 31 december -.00 uur tot.00 uur. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen. Tip: In deze dierentuin is er iedere schoolvakantie een ander evenement voor de kinderen te beleven.

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Stiekem ook erg leuk voor papas en mamas. Het is verstandig deze regelmatig te updaten naar de nieuwste versie. Op het apeneiland loop je tussen de makis en in Snavelrijk vliegen de grote vogels je om de oren. Tip: In deze dierentuin is er iedere schoolvakantie iets leuks voor de kinderen te beleven.

Sarenza korting vanaf 50 euro
Daluren korting ns tijden

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Vier generaties olifanten, in DierenPark Amersfoort wonen vier generaties olifanten. Een kleine dierenfanaat thuis? Kom dan naar DierenPark Amersfoort waar je niet alleen langs, maar ook boven en tussen dieren loopt. De kortingscode en instructies voor het bestellen ontvang je per e-mail binnen 24 uur na het verzilveren van je punten. Door het gebruik van het vele glas, zijn de dieren in dit park van wel heel dichtbij te bewonderen en de kleintjes kijken vanuit de buggy gewoon mee.

(Om de gekozen browser goed te installeren, zul je deze waarschijnlijk opnieuw op moeten starten). Daarmee sluit je veiligheidsrisico's beter uit en kun je websites bekijken die gebruik maken van nieuwe technieken. Locatie: DierenPark Amersfoort, barchman Wuytierslaan AC Amersfoort, voorwaarden: - Ticket geldig op de gekozen datum (na reserveren).