ov korting meereizen bus

automatisch als u tijdens de spits overstapt naar een andere treinvervoerder. Dan moet hij Samenreiskorting van zijn kaart verwijderen. Voor reizen met Intercity direct is een toeslag verplicht active tab. Goed om te weten, aan te vragen als je recht hebt op studiefinanciering en geen vergoeding OV-buitenland ontvangt. Binnen twee weken kun je het product bij een ophaalpunt bij jou in de buurt op je persoonlijke OV-chipkaart laden. Samenreiskorting is geldig bij NS en bij de andere treinvervoerders. Samenreiskorting laadt u op de dag dat u gaat reizen op uw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig. Je kunt het op verschillende manieren aanschaffen: Bestellen en betalen via de webwinkels van vervoerders (nieuw venster) en daarna ophalen bij én van de ophaalpunten én NS automaten in het land. Altijd Korting 1 jaar, altijd Korting is een reisproduct dat 20 of 40 korting geeft in bus, tram en metro in heel Nederland.ov korting meereizen bus

Samenreiskorting houdt in dat een treinreiziger in Nederland tijdens de voordeeluren met korting.
Een NS-.
Trein tram/bus; Reizen met een.

Handig om te weten. Reisplanner en voer uw traject. Voor slechts 15 een, railPlus kaart: 25 korting op veel treinreizen door Europa. In sommige gevallen heb je een speciaal abonnement nodig om met korting te reizen of reis je zelfs helemaal gratis. . Kies 'Tonen alle producten op kaart'. Het product is te koop bij de kaartautomaten en servicebalies van. Kopen bij het loket van je vervoerder tegen betaling van 17,50.

Uw medereiziger moet hiervoor Samenreiskorting op zijn of haar OV-chipkaart zetten. Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na het uitchecken. Hoe laadt u Samenreiskorting op uw OV-chipkaart? Checkt uw medereiziger binnen 35 minuten weer in bij NS of een andere treinvervoerder, dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. Bij sommige vervoerders hebben kinderen namelijk geen eigen OV-chipkaart nodig en kunnen ze gratis meereizen. Kies voor Samenreiskorting en vervolgens voor de gewenste klasse. Kopen bij het loket van je vervoerder. Let op: vanaf 10 december 2017 15 korting.