kortingscode winterfair ahoy

aangeboden. De Winterfair richt zich namelijk ook op woondecoratie. In 2016 vindt de WinterFair in Ahoy Rotterdam plaats van 30 november tot en met 4 december. Zin om de woonkamer winters te stylen om het decembergevoel extra aan te wakkeren? Check de website van de WinterFair Rotterdam, voor meer praktische zaken. Rotterdam is het juiste adres voor winterse pret. Zo is er een draaimolen, een workshop plein met vele doe-activiteiten en stands waar speelgoed te koop. Zo is er onder andere een workshopplein, een Winter-Fair Bingo met mooie prijzen, diverse optredens en modeshows. Een bezoekje aan de WinterFair Rotterdam biedt voor ieder wat wils en is dan ook leuk voor het hele gezin! Je kunt ook een workshops volgen, meedoen met de bingo en genieten van diverse optredens.

Selecteer je gezelschap - optioneel, alleen, stel, gezin, groep. Viveen 1 Karin de Vlieger 17:30:30, biedgeschiedenis of koop nu 01718. Voor de kleintjes is er een draaimolen en komt Sinterklaas met zijn pieten langs! De actie is geldig op volwassenentickets.

Algemene voorwaarden, op deze veiling zijn de algemene voorwaarden van van toepassing. Mis geen Winterfair aanbieding! Zij beoordeelt het biedproces en kan op ieder moment de biedingen notaris geeft geen antwoord op inhoudelijke vragen en klachten, hiervoor knivesandtools korting kan je terecht bij onze klantenservice. Dan ben je verplicht het geboden bedrag te betalen. Voor dit artikel geldt geen recht op retour.

Winterfair Korting 2018 2 kaarten voor de sfeervolle Winter-Fair in Rotterdam Ahoy Op zoek Korting WinterFair 2018 Bekijk alle kortingsbonnen en coupons!